09.06.2022

Hacca Gidecek Adaylara Seminer

Hac farizasını yerine getirmek üzere 2022 yılında ilçemizden hacca gidecek olan vatandaşlar için Hac Semineri düzenlendi. Hac Seminerleri İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda ve Nursan Merkez Camii'nde gerçekleştirildi.
    1 Haziran Çarşamba günü başlayan seminer, 02 Haziran Perşembe günü sona ererken, İlçe Müftümüz Bilal KADI, hacı adaylarını bilgilendirdi.

Düzenlenen “Hac Eğitimi Bilgilendirme Seminerleri”nde İlçe Müftüsü Bilal KADI, hacı adaylarına haccın mana ve önemini anlattı. Haccın bir seyahat değil manevi bir yolculuk olduğunu ve bu yolculuğun oldukça meşakkatli olduğunu, bu sebeple sabırlı ve hoşgörülü olunması gerektiğini hacı adaylarına hatırlattı. Hac ibadetinin eda edildiği anda dikkat edilecek hususları, telbiyeler ve tekbirleri hacı adaylarına anlattı.

Seminere katılan hacı adayları, düzenlenen hac eğitim seminerinin kendileri için çok verimli geçtiğini belirterek, böyle bir hizmeti sundukları için İlçe Müftüsü Bilal KADI’ya teşekkür ettiler.