12.02.2024

Hatay Valiliği, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve İl Müftülüğümüz koordinesinde 6 Şubat Deprem Şehitlerini anma programları kapsamında “Zor Zamanlarda Kardeşlik Hukuku” konulu konferans düzenledi.

Hatay MKÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr Burhan İŞLİYEN hocamız konuşmacı olarak katıldı. Konferans İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU’nun açış ve salamlama hitaplarının ardından kürsüye davet edilen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr Burhan İŞLİYEN hocamız salonu dolduran vatandaşalrımıza hitap ederek zor zamanlarda kardeşlik hukukunu farklı boyutlarıyla ele alarak vatandaşlarımıza manevi anlamda destek verip din görevlilerimizce yapılan din hizmetlerinde yol haritası mahiyetinde açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen konferansa, Vali Yardımcısı Mehmet Miraç TOPALOĞLU, Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel EREN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet TURAN, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz, Din Görevlilerilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Konferans, Vali yardımcısı Sayın Mehmet Miraç TOPALOĞLU’nun Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN hocamıza çiçek takdimi ve toplu fotoğraf ile son buldu.