12.02.2024

KONYA İL MÜFTÜMÜZ PROF. DR. ALİ ÖGE’DEN HATAY DİN GÖREVLİLERİNE KONFERANS

İl Müftülüğümüz koordinesinde "Zor Zamanlarda İslam Fıkhı" konulu konferans düzenlendi.

Hatay MKÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE konuşmacı olarak katıldı. Konferans İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU'nun açış ve salamlama hitaplarının ardından kürsüye davet edilen Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE tüm din görevlilerine hitap ederek zor zaman fıkhını farklı boyutlarıyla ele alarak hocalarımıza hem manevi anlamda destek verip hem de yapılan din hizmetlerinde yol haritası mahiyetinde açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirilen konferansa, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Konferans, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU’nun Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali ÖGE'ye çiçek takdimi ile son buldu.