11.01.2024

ANTAKYA ŞEHİT MEHMET ŞENOL ÇİFTÇİ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA GENÇ SEDA KUR-AN'I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu salonunda düzenlenen yarışmaya çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğümüz tarafından çeşitli ödüller, Kudüs adlı Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yayınlanan eser ve Diyanet Takviminin yanı sıra Okul Aile Birliği tarafından da çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yarışmaya katılım sağlayan öğrencilere katılım belgeleri Jüri üyelerince ve öğretmenlerce takdim edildi.

Antakya İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN, tüm öğrencileri kutlayarak, emeği geçen okul idarecileri, öğretmen ve velileri tebrik etti.

İlçe Müftümüz Hacı Kahraman, şunları söyledi:
"Bu yarışmanın kaybedeni yoktur, öğrencilerimiz zaten yarışmaya girmekle başarılı olmuşlardır. Bundan sonraki hayatlarında tüm yavrularımıza başarılar diliyorum. Rabbim Kur-an'ı Kerim ile hemhal olabilmeyi cümlemize nasip etsin." dedi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet TECİMEN, Antakya İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladılar.