05.03.2020

KONFERANS

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu konferans düzenlendi.

Müftülük konferans salonunda düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren Altınözülü kadınlara girişte karanfil takdim edildi.

Sunuculuğunu Çiğdem KOCAOĞLU’ nun yaptığı program Fatikli mahallesi Kur’an Kursu öğreticisi Sevim SARI’ nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı.

İlçe Müftümüz Sayın İrfan ŞAFAK’ ın selamlama konuşmasının ardından konuşmacı olarak programımıza katılan İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın konulu konferanslarını verdi.

İl Müftümüzün detaylı olarak ele alıp değerlendirdiği konu davetliler tarafından dikkatle takip edildi.

Konferansın ardından program sona erdi.