06.12.2019

UMUT DAMLALARI REHABİLİTASYON MERKEZİNDEN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

İlimiz merkezinde bulunan Umut Damlaları Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli öğrenciler ile birlikte 6 Aralık 2019 Cuma günü İlimiz Müftülüğünü ziyaret ettiler.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU; Rehabilitasyon Merkezi yöneticisine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Gerek resmi, gerek özel Rehabilitasyon merkezlerimiz engelli kardeşlerimiz için çok önemli iş görüyorlar. Bundan dolayı sizleri, çalışanlarınızı, burada görev alan Öğretici hocalarımızı, hepsini tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk, dünyada mükerrem varlık olarak insanoğlunu yarattığını Kur'an-ı Kerim'de bize haber veriyor. İnsanoğlunun hepsi mükerremdir, kadınıyla, erkeğiyle, sağlıklı olanı ile engelli olanı ile hepsi çok değerlidir. İnsana hizmet dünyada en büyük şereftir. Sizler bu güzel işi yapıyorsunuz, sizleri tebrik ediyorum.” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Rehabilitasyon merkezi yöneticisi de, engelli kardeşlerimize gösterilen ilgi ve alakadan dolayı İl Müftümüze teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerle sohbet eden İl Müftümüz, öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Hatıra fotoğrafı çekilmesi ve engelli kardeşlerimizin  İl Müftümüz ile Müftülük personeline kitap ayıracı hediye etmeleriyle ziyaret sona erdi.