13.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE HASTANE ZİYARETİ

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU beraberindeki heyet ile Hatay Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU ile birlikte; İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU, İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri UÇAK, Din Hizmetleri Uzmanı Ayşe AKTAŞ ve Hacı Cemil Şensöz Kuran Kursu Öğreticisi Nesrin KAVİLLİOĞLU  Hatay Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ettiler.

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi, Dr. Mahmut BAYRAKÇIOĞLU ve ekibini makamında ziyaret eden İl Müftülüğümüz heyeti  grup halinde, Hatay  Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, Mevlid-i Nebi haftalarını kutlayıp, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında hastalara ve personele gül dağıtıldı. Yapılan ziyaretin hastalara olumlu anlamda katkısı olduğunu vurgulayan hastane personeli, bu tür ziyaretlerin hastaların morali açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Hastane personeli ile hatıra fotografı çektiren İl Müftülüğümüz heyeti, daha sonra hastaneden ayrıldı.