11.11.2019

"PEYGAMBERİMİZ VE AİLE" KONULU KONFERANS PROGRAMLARI

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde 08 Kasım 2019 Cuma günü Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Ayten KOÇ tarafından saat 10.30’da Reyhanlı Halk Eğitim Konferans Salonunda, saat 14.30’da ise Antakya Kültür Merkezinde  "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans programı düzenlendi.

Programlarda açış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Ayten KOÇ "Peygamberimiz ve Aile" konulu verdiği konferanslarda aile hayatını anlatarak “Aile toplumun temel taşıdır” dedi.

Ayrıca; Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Neşet BODUR tarafından 09 Kasım 2019 Cumartesi saat 13.30’da  Erzin  İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu ve aynı gün saat 19.30’da Dörtyol Halk  Eğitim  Merkezi Konferans  Salonunda "Peygamberimiz ve Aile" konferans programları düzenlendi. Dr. Neşet BODUR hocamız konferanslarda; Peygamberimizin (Sav) faziletinden bahsederek Peygamberimizi medh-ü sena eden ayetleri okudu. “Cenab-ı Hakk kendine itaati emrederken Peygamberine de itaati emretti. Allah’a (cc) itaat ile Resulüne itaat birlikte zikrediyor.” diyerek özellikle bu konu üzerinde durarak günümüz aile meselelerinden bahsetti.

Konferans programlarına vatandaşlarımız yoğun ilgi ve katılım gösterdi.