15.10.2019

GEÇİCİ BARINMA MERKEZLERİ VE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA TERCÜMAN OLARAK GÖREVLENDİRİLEN PERSONEL İLE TOPLANTI YAPILDI

Geçici Barınma Merkezleri ve Kamu Kurum ve kuruluşlarında Suriyelilere yönelik hizmetler de görevlendirilen personel ile İlimiz Müftülüğü toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU, Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ahmet AKKAN ile Geçici Barınma Merkezleri ve Kamu Kurum ve kuruluşlarında Suriyelilere yönelik hizmetlerde görevlendirilen personel katıldı.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU toplantıda; personelin yaşadığı sorun ve çözüm önerileri üzerine konuşarak yapılan çalışmanın öneminden bahsetti.