26.03.2019

HATAY İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Tayfur Sökmen KYK yatılı kız yurdunda Konferans programı düzenlendi. Hatay İl Müftü Yardımcısı Nazife SAĞLAMOĞLU “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferans verdi.

Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini  Rehberlik Bürosunun Tayfur Sökmen KYK yatılı kız yurdunda açtığı stantta Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Remziye KÖROĞLU tarafından yurt öğrencilerine Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımı yapıldı. Müftülüğümüzün hediyesi olarak öğrencilere kitap hediye edildi.

Ayrıca, Hatay İl Müftülüğü Aile ve Dini  Rehberlik Bürosu Vaizi Remziye KÖROĞLU tarafından Hassa İlçesinde, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Gürcü BİLGİN tarafından Belen İlçesinde ve İl Müftülüğü Vaizi Tuğba TAZE tarafından Yayladağı İlçesinde “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferanslar verildi.