12.11.2019

"11 Kasımda 11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes"

İlçe müftülüğümüz personeli fidan dikti

"11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Samandağ’ında program düzenlendi. Batıayaz Orman İşletme Şefliğinde düzenlenen programa İlçe Müftülüğümüz de 6 personeliyle destek verdi.

Ayrıca Batıayaz Orman İşletme Şefliği ile İlçe Müftülüğümüz arasında işbirliğine gidildi ve Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzün düzenleyeceği konferans programında katılımcılara dağıtılmak üzere 60 adet çam ve 5 adet badem fidanı teslim alındı.

Kıyamet kopsa bile fidan dikmeyi öğütleyen Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğum yıldönümünü kutladığımız şu günlerde bizlere desteklerini esirgemeyen Batıayaz Orman İşletme Şefi İlhami Gök’e ve ağaç dikme kampanyasına fiilen katılım gösteren bütün personelimize teşekkür ediyoruz.