04.11.2019

Adem Mert Müftülüğümüzdeki Yeni Görevine Başladı

İlçe Müftülüğümüze Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atanan Adem Mert 28.10.2019 tarihinde görevine başlamıştır. Yeni görevinin kendisine hayırlı olmasını temenni ediyor hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Adem Mert’in Özgeçmişi

1988 yılında Hatay’ın Yayladağı İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antakya Atatürk İlköğretim okulunda tamamlayıp, 2007 yılında Hatay Anadolu İmam-Hatip lisesinden mezun oldu. Diyanet İşleri Başkanlığının 2009 yılında açtığı İmam-Hatiplik sınavını kazanarak, 2009-2019 yılları arası Hatay’ın çeşitli yerlerinde İmam-Hatip olarak görev yaptı. Görev süresi boyunca öğrenim hayatına devam ederek 2017 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde halen öğrenimine devam eden Adem MERT, 28.10.2019 tarihinde Samandağ İlçe Müftülüğüne Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atanmıştır. Arapça bilen Adem Mert, evli ve 3 çocuk babasıdır.