26.08.2019

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GEÇİCİ ÖĞRETİCİ ALIMI SINAV DUYURUSU

* Her aday bir alanda mülakata girebilecek olup, birden fazla alanda mülakata giremeyecektir.

* Adaylar 23.08.2019 - 03.09.2019 tarihleri arasında istenen belgeler ile ilçe müftülüklerine şahsen müracaat edeceklerdir.

* İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursu öğreticiliği için en az İmam Hatip Lisesi Mezunu Olmak.

* Hafızlık Kur'an Kursu öğreticiliği için en az İmam Hatip Lisesi Mezunu Olmak.

* 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticiliği için en az 4 yıllık Dini Yüksek Öğrenim Mezunu Olmak.

* Duyuruda belirtilen şartlara uygun olmayan, posta, fax ve e maille yapılan müracaatlar ve 03.09.2019 tarihi saat 17:00'dan sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

* İhtiyaç olunan alanlarda yapılacak olan geçici  öğretici alımları mülakatı 04.09.2019 tarihinde Çarşamba günü saat 08:30 da yapılacak olup (Sınava girecek aday sayısının  çok olması durumunda takip edecek günlerde de sınav devam edecektir.)

* 2018 yılı KPSS (DHBT)’den lisans mezunları için KPSSP124; ön lisans mezunları için KPSSP123; ortaöğretim mezunları için KPSSP122 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak.

* Geçmiş tarihlerde yapılan mülakatlar dikkate alınmayacaktır.

* Mülakatta başarılı olanlarla ilgili yapılacak olan Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanması durumunda görev alabileceklerdir.

* Sınav sonuçları sınav bitim tarihinden sonra https://hatay.diyanet.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

İlanen Duyurulur

İskenderun İlçe Müftülüğü

Geçici Öğretici Alımı İle İlgili Sınav İlanları Ektedir.