21.09.2023

Muhammed DEĞİRMENCİ

1970 yılında Hatay ili Altınözü ilçesinde doğdu. 1999 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden lisans tamamlama öğrencisi olarak mezun oldu. (1991 ile 1995 yılları arasında El Ezher Üniversitesi İslami Hukuk Fakültesinde okudu ve mezun oldu) Hatay ili Yoncakaya Köyü Camiinde Vekil İmam Hatip, Çayır Köyü Camiinde Vekil İmam Hatip,  Çetenli Köyü Camiinde Vekil İmam Hatiplik (ve asil) görevini yerine getirdi. Mersin ili Erdemli ilçesi Kargıpınarı Beldesi Fatih Camiinde İmam Hatiplik görevinde bulundu. 04.06.2010 tarihinde Trabzon Eğitim Merkezinden mezun oldu ve  İhtisas Eğitimini tamamladı. Aksaray ili Cezaevi Vaizi olarak görev aldı. Şemdinli İlçe Müftüsü ve Osmaniye İl Müftü Yardımcısı görevlerinde çalıştı. 10.08.2023 tarihi itibariyle Defne İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.