21.10.2019

FATİH CAMİİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILIŞI YAPILDI

İlçemiz Fatih Camii 4-6 yaş Kur'an Kursumuzun açılışı 18.10.2019 Cuma günü saat 10.00'da yapıldı. Kur'an Tilaveti ile başlayan Açılış Belen Kaymakamımız sayın Hayrettin BASKIN, Belen Belediye Başkanımız İbrahim GÜL, Kurum Amirleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarını yapan Müftü Mehmet Seri DOĞRU kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek daha nice kursların açılmasında gayretle yorulmadan çalışacaklarını belirtti. İl Müftü yardımcımız İrfan AÇIK hocamızın açılış duasının ardında Kaymakam Hayrettin BASKIN, Belediye Başkanı İbrahim GÜL, Müftü Mehmet Seri DOĞRU ve hazirun tarafından kurdela kesimi yapılarak kursumuzun açılışı gerçekleşti. Ziyaretçiler tarafından yoğun yoğun ilgi gören kursumuzda çeşitli ikramlar yapılarak program son buldu.