07.05.2019

TOMURCUK- ENES - TAKVA ÖMER 4-6 YAŞ KAPANIŞ PROGRAMLARI

Antakya Müftülüğüne bağlı Tomurcuk, Enes, Takva Ömer 4-6 Yaş Kur'an Kursları kapanış programları yapıldı. Programa Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK, Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin ENEÇ, Antakya Müftülüğü Şube Müdürü Davut ÖZDAL, Antakya İlçe Müftülüğü Vaizesi Emine TEMİZKAN Din görevlileri, çok sayıda vatandaş ve öğrenci velileri katıldı.

Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK konuşmalarında; "Bu günleri bize gösteren Allaha hamd olsun. Bu 4-6 yaş Kurslarının daha verimli, daha profesyonel olması için çalıştıklarını, halkımızdan gelen bu yoğun talepten memnun olduklarını ilerleyen dönemlerde Antakya genelinde her mahalleye bir 4-6 yaş Kur'an Kursu açma hedeflerinin olduğunu vurguladı."

Çeşitli etkinliklerin yapıldığı programda H.B.B Mehmet takımınında katıldığı program öğrencilerin gösterileri eşliğinde devam etti. Çeşitli ikramların yapıldığı program Dualara ile sonlandırıldı.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Takva Ömer 4-6 yaş Kur'an Kursu Asr-ı Saadet dönemini sembolize eden "Minik Kalbim Onunla" isimli Siyer-i Nebi Sergisi hazırladılar.