22.06.2018

2018 YILI HAC SEMİNER PROGRAMI

2018 Yılı Hac Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve A Grubu Seyahat Acenteleri aracılığıyla Hacca gidecek vatandaşlarımıza yönelik seminer programı düzenlenmiştir. Seminer, Antakya İlçesi TOKİ Camii’nde 27-28 Haziran 2018 tarihlerinde 08:30’da başlayacaktır.

Seminer; Antakya ve Defne İlçelerimiz sınırlarında ikamet eden Diyanet İşleri Başkanlığımızla ve Acentelerle hacca gidecek hacı adaylarımız başta olmak üzere, gerek ilimiz genelinde gerekse farklı şehirlerden Hac kaydı yaptıran tüm vatandaşlarımız ile yakınlarının katılımına açık olarak uygulanacaktır.

Uygulanacak programın benzeri seminerler, Hac kaydı yaptırmış vatandaşlarımızın ikamet ettikleri tüm ilçelerimizde düzenlenecek olup, vatandaşlarımız ilçe müftülükleri ile irtibata geçerek seminer yeri ve tarihini öğrenebileceklerdir.

Bu vesile ile bu yıl hacca gidecek vatandaşlarımız söz konusu Hac hazırlık kurslarına katılmalarını önemle hatırlatırız.