21.06.2018

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ İZZET AK DUALARLA UĞURLANDI

19 Haziran 2018 Salı günü Şırnak Güçlükonak İlçesi Beregerik Tepe Üs Bölgesinde teröristlerin  yerleştirdiği EYP’nin patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş İzzet Ak, Dörtyol İlçemiz Yeşilköy Mahallesi Kumyığını Mezarlığında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

20 Haziran 2018 Çarşamba günü öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Fevzi Şanverdi ve Orhan Karasayar, Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İskenderun Deniz Üs Komutanı  Alb. Aykar Tekin,   Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, İl Müftü Vekili Mehmet Emin Okuyucu, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Müftülerimiz, siyasi parti il başkanları, milletvekili adayları, şehidimizin ailesi, yakınları ve binlerce vatandaşımız katıldı.

Evli olan şehidimiz İzzet Ak’ın cenaze namazı İl Müftü Vekili Mehmet Emin Okuyucu tarafından kıldırıldı.

Milletimizin bekası ve huzuru için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına ve milletimize sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Yüce Rabbimiz, şehitlerimizin uğrunda canlarını verdikleri değerlerimizden bizleri asla ayırmasın.