19.04.2018

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İL FİNALİ YAPILDI

İlimiz genelinde faaliyet gösteren Kur’an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimiz arasında gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında ilçelerinde birinci seçilen öğrenciler arasında İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda yarışma düzenlendi.

Yarışma sonucunda;

18 Yaş Altı Bayanlarda; Kırıkhan Merkez Beyazıd-ı Bestami Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’ndan Leyla Seren KARTAL birinci, Antakya Hz. Hafsa Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’ndan Elif ÇİFTÇİOĞLU ikinci, Dörtyol Merkez Kız Kur’an Kursu’ndan Merve Zehra KURT üçüncü oldu.

18 Yaş Altı Erkeklerde; Antakya Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’ndan Ömer ÇOLAK birinci, Kırıkhan Merkez Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’ndan Bilal KAYIŞKANAT ikinci oldu.

18 Yaş Üstü Bayanlarda; Kırıkhan Beyazıd-ı Bestami Hafızlık Kız Kur’an Kursu’ndan İmen ARNEL birinci, Hassa Merkez Kur’an Kursu’ndan Fatma YILDIZ ikinci ve Antakya Altınçay Kur’an Kursu’ndan Elif DALGIÇ üçüncü oldu.

İl Müftümüz, Yarışmada dereceye girenlere para ödülü ve Başkanlığımız yayınlarından başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere kitap hediye etti. Ayrıca, yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize Başkanlığımız yayınlarından başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere kitap hediye etti.

Ödül töreninde konuşan İl Müftümüz, yarışmaya katılan öğrencileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımızı da tebrik ederek, gayretlerinden dolayı teşekkür etti.