16.04.2018

İL MÜFTÜMÜZ, ANTAKYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AYLIK PERSONEL TOPLANTISINA KATILDI

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Antakya İlçe Müftülüğümüzün Nisan ayı aylık personel toplantısına katıldı. İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Antakya İlçe Müftümüz Necati ŞAFAK, Şube Müdürü Davut ÖZDAL, Şef Mehmet YETİŞKİN, din görevlileri ile Kur’an Kursu Öğreticileri hazır bulundu.

Antakya İlçe Müftülüğümüzün 16.04.2018 Pazartesi günü sabah Din Görevlilerine yönelik düzenlediği toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftümüz, konuşmasında din görevlilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Görevlerinde başarılar diledi.

Din görevlilerinin dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.

İl Müftümüz, öğleden sonra da Antakya İlçe Müftülüğümüzün Kur’an Kursu Öğreticileri ile yapmış olduğu toplantıya katıldı.