16.04.2018

HAFIZLARIMIZIN GURUR GÜNÜ

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Antakya İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nda Kur’an-ı Kerim’i hıfzederek hafız olan akabinde İmam Hatip Lisesinden mezun olan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2018 yılı sözleşmeli İmam Hatip alımında görev almaya hak kazanan Murat Salih UĞRAŞ ve Recep Tayyip İNCİ’yi makamında kabul etti.

İl Müftümüz kabulde yaptığı konuşmada; “Murat Salih UĞRAŞ ve Recep Tayyip İNCİ önce Kursumuzda eğitim alarak hafız oldular. Daha sonra İmam Hatip Lisesinden mezun oldular. Başkanlığımızın 2018 yılı sözleşmeli İmam Hatip alımı mülakat sınavında başarılı olarak görev almaya hak kazandılar. Bugün de din görevlisi olarak Altınözü İlçemiz Keskincik mahallemizde göreve başlıyorlar. Bugün hem bizim için hem de öğrencilerimiz yeni meslektaşlarımız olan kardeşlerimiz için gurur günü… Gururluyuz sevinçliyiz. Rabbim sayılarını artırsın inşallah. Murat Salih UĞRAŞ ve Recep Tayyip İNCİ kursumuzda hafızlığa birlikte başlayıp birlikte mezun oldular. Aynı şekilde İmam Hatip Lisesinden de birlikte mezun oldular. Bugün de aynı köyde, Keskincik mahallemizde bulunan camilerimizde birlikte görev yapacaklar. Kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İyi bir başlangıç, iyi bir neticedir. Rabbim mahcup etmesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Murat Salih UĞRAŞ ve Recep Tayyip İNCİ de, gerek hafızlık eğitimleri sırasında, gerek İmam Hatip Lisesi eğitimleri sırasında, gerekse sonraki süreçte desteklerinden dolayı İl Müftümüze teşekkür ettiler.