12.03.2018

İLİMİZE ATANAN 2018-1 SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN DİKKATİNE

Hatay İl Müftülüğünden …

İlimize sözleşmeli olarak Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyım olarak yerleşenlerin atanmalarına esas teşkil edecek aşağıda belirtilen evraklarını 12.03.2018 tarihinden itibaren 23.03.2018 tarihi mesai bitimine kadar İl Müftülüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu itibarla;

İlimize yerleşen Sözleşmeli Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması işlemlerinin; daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için aşağıda Word Belgesi şeklinde yayınlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun ilgili şahıs tarafından bilgisayar ortamında doldurulduktan sonra DİJİTAL ORTAMDA (CD VEYA FLASH DİSK) Müftülüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

SÖZLEŞMELİ OLARAK ATANMAYA ESAS GEREKLİ EVRAKLAR

1. T.C. Kimlik Numarası beyanı (Nüfus cüzdanı fotokopisi v.b.),
  2.  KPSS sonuç belgesindeki öğrenim durumunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti Yabancı bir ülkeden alınmışsa YÖK’ den denklik belgesi,
  3. 2016 Yılı KPSS (P/122, P/123, P/124) B grubu sonuç belgesinin aslı
  4. Başkanlık yerleştirme belgesinin internet çıktısı,
  5. İş talep formu, (Müftülüğümüzden temin edilecek))
  6. Başkanlıkça verilmiş olan hafızlık belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti,
  7.  Sabıka Kaydı Belgesi “Resmi Kurum için” (Sabıka kaydında; sabıka veya arşiv kaydı bulunanlar için mahkeme kararlarıyla birlikte),
  8. Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyanı (Müftülüğümüzden temin edilecek)
  9. Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair yazılı beyanı (Müftülüğümüzden temin edilecek),
  10.  Mal beyannamesi (Müftülüğümüzden temin edilecek)
  11.   Son bir yıl içinde çekilmiş dört adet vesikalık fotoğraf,
  12.  Sigorta ve Bağ-kur belgesi (Önceden varsa),
  13.  Kaza-i rüşt kararı ( 18 yaşını doldurmayanlar için ).
  14.  İmam-hatip lisesinden sonra İlahiyat Fakültesi, İlahiyat önlisans veya diğer lisans ve diğer önlisans mezunlarının İmam-hatip lisesi ve lise Diploması sureti (Asılları görüldükten sonra Müftülüğümüzce tasdik edilecek)

HATAY İL MÜFTÜLÜĞÜ