21.08.2017

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAVI DUYURUSU

İlimize bağlı İlçe Müftülüklerindeki Kur’an Kurslarında Geçici Öğretici ihtiyaçlarını karşılamak üzere Mülakat ile  “Geçici Öğretici” alınacaktır.
A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2- 2016 yılı (DHBT) 60 ve üzeri puan almış olmak.
3- En az İmam-Hatip Lisesi mezunu olmak.
B- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Başvuru dilekçesi (Müftülük tarafından temin edilecektir.)
2- Mezuniyet belgesi fotokopisi (En az imam-Hatip Lisesi mezunu olmak)
3- T.C. Kimlik Nolu Nüfus Cüzdanı fotokopisi.
4- 2016 yılı  (DHBT) çıktısı.
5- Varsa hafızlık belgesi fotokopisi
6- Varsa 4-6 yaş grubu çocuk eğitimi ile ilgili resmi diploma veya 19.01.2017 tarihinden önce alınmış olan sertifikanın fotokopisi
7- Varsa görme, işitme, otistik vb. engellilere yönelik belge ve sertifikasının fotokopisi
 Buna göre;
1- İlimiz İlçe Müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında Geçici Öğretici olarak görev almak isteyenler görev yapmak istediği İlçe Müftülüğüne müracaat edeceklerdir.
2- Sadece bir İlçe Müftülüğüne müracaat edilebilecek olup, birden fazla İlçe Müftülüğüne müracaat edenlerin (sınavı kazansalar dahi) müracaatları geçersiz sayılacaktır.
3- Adaylar  21.08.2017 – 05.09.2017 tarihleri arasında gerekli belgelerle birlikte İlçe Müftülüklerine müracaat edeceklerdir.
4-2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde geçici öğretici olarak görev almak isteyen (halen geçici öğretici olarak çalışanlar dahil) bu mülakata girecektir.
5- Sınav Aşağıda belirtilen Müftülüklerde;  07.09.2017 tarihinde saat :08.30’da yapılacak olup (Sınava girecek aday sayısının çok olması halinde, takip eden günlerde de sınav devam edecektir.) Sınav sonuçları sınav bitim tarihinden sonra http://hatay.diyanet.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir.
İlanen duyurulur

İLÇELERE GÖRE GEÇİCİ ÖĞRETİCİLERİN SINAVA GİRECEĞİ YERLER
S.No               İlçe  Adı                                   Sınava Gireceği İlçe
1                    Antakya                                           İl Müftülüğü