09.10.2018

İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI ANTAKYA İLÇEMİZDE YAPILDI

2018 Yılı Ekim ayı İlçe Müftüler toplantısı Antakya İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm ilçe müftüleri, İl Müftülüğümüz Şube Müdürleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının değerlendirilmesi, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlik ve faaliyetlerinin planlanması ile diğer konular oluşturdu.

Ayrıca, 2018-2019 umre sezonunun ve umre kayıtlarının başlaması nedeniyle yapılan hazırlık ve çalışmalar gözden geçirildi.