14.08.2018

HATAY VALİ VEKİLİ ORHAN MARDİNLİ KURBAN VEKÂLETİNİ TDV'YE VERDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Organizesi ile yürütülen 2018 yılı Vekâlet ile Kurban Kesimi kampanyasına bir destek de Hatay Vali Vekili Sayın Orhan MARDİNLİ’den geldi.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, TDV Hatay Şube Personeli Bünyamin GEDİK ile Hatay Valiliğini ziyaret etti.

İl Müftümüz Sayın Orhan MARDİNLİ’ye ilimizde yürütülen din hizmetleri, Kurban Hizmetleri, dînî ve hayrî hizmetler ile diğer yürütülen hizmetler konusunda bilgi sundu.

Vali Vekili Sayın Orhan MARDİNLİ; Türkiye Diyanet Vakfı’nın mazlum coğrafyalara umut olduğunu, Dünya’nın 145 ülkesindeki ihtiyaç sahibi insanlara bağışlanan kurbanların etlerini ulaştırdığını, yapmış olduğu faaliyetlerle gönülleri fethettiğini, mazlum coğrafyalarla ülkemiz arasında gönül köprüleri kurulmasına vesile olduğunu belirtti.

Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.