09.08.2018

İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI HASSA İLÇEMİZDE YAPILDI

2018 Yılı Ağustos ayı İlçe Müftüler toplantısı Hassa İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm ilçe müftüleri ile İl Müftülüğümüz Personel İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Servet BİLGİN katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, Diyanet İşleri Başkanlığının 2018 Yılı Vekâlet yoluyla Kurban organizasyonu, IX. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için trafik eğitimi konuları ve diğer konular oluşturdu.

Toplantıyı müteakip, başta İl Müftümüz olmak üzere tüm ilçe müftülerimiz Hassa İlçe merkezindeki camilerde öğle namazında vaaz ve irşat görevinde bulundular.